Handelsbetingelser for webshoppen gyldnedraaber.dk

Priser

Alle priser angivet på gyldnedraaber.dk er inklusiv 25% dansk moms.
Der tages forbehold for afgiftsændringer, udsolgte varer o.lign.
Dette omhandler de vilkår der følger på gyldnedraaber.dk. Vi gør opmærksom på, at handelsvilkår på gyldnedraaber.dk, garantier og praksis er i overensstemmelse med købeloven.

Angivelse af ordre

Når du har udfyldt en bestilling, vil du modtage en e-mail, hvori der angives hvilke produkter, du har købt.
Du skal være opmærksom på, at denne e-mail IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.
Det er kun et elektronisk svar fra vores system som bekræfter din indtastning. Som konsekvens heraf har vi mulighed for at annullere din ordre såfremt fejlen skyldes:
Trykfejl, tastfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer.

Kontrakt/faktura

Når man som kunde handler på webshoppen på gyldnedraaber.dk modtager man et autosvar, hvoraf det fremgår hvad der er bestilt, leveringsadresse og alle personoplysninger. Herefter behandler Just Nature Nederland B.V. personligt ordren. Når ordren bliver sendt vil en original kvittering blive tilsendt sammen med produktet. Denne kvittering vil gælde som produktets købsbevis.

Betaling

Just Nature Nederland B.V. modtager betaling med Dankort/VISA, Dankort, Mastercard, Visa Electron m.fl.
Just Nature Nederland B.V. krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
Betalingen vil i overenstemmelse med dansk lovgivning først blive trukket i det øjeblik varen afsendes.

Levering

Vi leverer typisk indenfor 2-4 hverdage. Op til en weekend eller helligdage kan leveringstiden blive længere.
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos leverandører til gyldnedraaber.dk.
Bemærk, at det ikke er muligt at afhente din ordre, og at der ingen ekspedition er hos Just Nature Nederland B.V.’ administration på Just Nature Nederland B.V., Spoorstraat 12, 4001CN Tiel, The Netherlands.
Hvis din pakke skulle blive sendt retur til os, så sender vi selvfølgelig produktet igen uden ekstra beregning, eller overføre pengene retur hvis dette ønskes.
Fragt koster 49 kr.

Aldersgrænse

Forudsætningen for at kunne købe gyldnedraaber.dk-produkter og handle fra gyldnedraaber.dk og alle relaterede sider og undersider er at kunden er fyldt 18 år. Det er kundens ansvar at opgive korrekte oplysninger i forbindelse med bestillingen.

Kvalitetsgaranti

Hvis et af vores produkter mod forventning ikke skulle leve op til dine forventninger, beder vi dig sende varen retur til os. Produktet vil derefter blive brugt til kvalitetskontrol og fremtidige produktforbedringer. Vi vil selvfølgeligt udøve kompensation for det defekte produkt i form af erstatningsprodukter*. Tilbageforsendelse sker på købers regning.

Reklamationsret

Som kunde har du ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt.
Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Ønsker du som kunde at reklamere, skal dette som udgangspunkt ske indenfor 2 måneder efter at en fejl eller mangel ved en vare er – eller burde være – opdaget. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen.

Fortrydelsesret

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret på varer købt på vores webshop. Efter meddelt brug af fortrydelsesretten skal varen returneres indenfor 14 dage.
Bemærk, at porto ikke refunderes ved fortrydelse af køb.
Alle returneringer skal behandles af Just Nature Nederland B.V. INDEN varerne sendes retur.
Du bedes derfor kontakte kundeservice, inden du returnerer varerne. Der skal vedlægges kopi af faktura / ordrebekræftelse, samt registrerings- og kontonummer til den bankkonto, hvortil vi skal overføre pengene. Varen skal afsendes til Just Nature Nederland B.V. senest 14 dage efter du har modtaget den.
Du vil modtage pengene senest 20 dage efter returnering af varen, såfremt varen fremstår i oprindelig stand.
*Hvis produktet viser sig ikke at være defekt, men derimod blot brugt op, vil der ikke gives kompensation. Produktet vil, hvis ønsket, blive sendt retur til kunden.

——————————————————-

JUST NATURE NEDERLAND B.V.
SPOORSTRAAT 12
4001 CN TIEL
THE NETHERLANDS

VAT: NL860704993B01


Dansk kundeservice – kontaktoplysninger:

Mail: info@gyldnedraaber.dk